София Офис/Склад 0894668373 / 0877 553 626 | Каталог

Стар секюрити доор е директен вносител на широка гама от блиндирани врати и производител на Български интериорни врати. Предлаганите интериорни и блиндирани врати се отличават с елегантен дизайн,здравина,сигурност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни врати в различни цветове и модели, Вие можете да направите дома си по-уютен.

VratiSofia.bg е тясно специализирана в изработка и монтаж на блиндирани врати и интериорни врати. Със своя дългогодишен опит и висококвалифициран персонал VratiSofia.bg се е наложила в своята област със своето високо качество на изпълнение, качествени материали и конкурентно достъпни цени във Варна, София, Пловдив.

Още за Стар Челик Капъ

“Стар Челик Капъ” започна произвотство през 2002 година. Преследвайки от близо изискванията на савременното техническо развитие с успех завърши институционхата си реализация. Без да проявява компромис от качеството като непрекъснато се развива и обновява, “Стар Челик Капъ” е присвоил принципа да използва опитен експертен персонал на международно равнищте и най савременна технология.

В настоящем възобновява производствената си дейност в 15 000 м2 обща територия от която 7500 м2 са покрита площ. С производството на врати и износа им, “Стар Челик Капъ” е разширил търговската си мрежа от Балканите до Европа – от Близкия изток до Африка, и е предобил много важна роля в този сектор. Във всичките си проекти “Стар Челик Капъ” е приел за основна цел 100% удовлетвореност на клиента.

Също така е предобил принципа за намиране на най-доброто решение за нуждите на клиента. Поради това от миналото до сега е станал символ на качеството, доверието, елегантноста, естетиката и великолепието.